INVÄNDIG STÄD/ REKOND

Att äga en bil innebär mer än bara att köra den. Det innebär också att ta hand om den, och det kan vara en utmaning när du står inför grus, smuts, fläckar på säten, barnspyor, spillning av vätskor och smutspartiklar som sliter på textiler, plast och andra detaljer. Dammiga paneler, leriga pedaler, glassfläckar och mycket mer kan förstöra körglädjen. Så vad ska du göra? Ska du köpa en ny bil varje gång? Eller vill du fräscha upp din bil?

För att få din bil ren, fräsch, fri från bakterier och all sorts smuts, rekommenderar vi att du gör en ordentlig rekonditionering minst fyra gångar per år. Detta kommer att hjälpa till att förlänga livslängden på din bil och förbättra din körupplevelse.

Vi erbjuder två olika paket för detta ändamål: Sommar, höst, vinter och vår-rekond. Dessa paket är utformade för att ge din bil en djupgående rengöring och förbereda den för de kommande säsongerna. Oavsett om du behöver ta bort sommarens damm och smuts eller förbereda din bil för vinterns utmaningar, har vi ett paket som passar dina behov.

A. INVÄNDIG STÄDNING

Invändigstädning av bilen är en viktig del av bilvården. Det handlar inte bara om att få bilen att se bra ut, utan också om att skapa en hälsosam och behaglig miljö för alla som åker i bilen. Här är några av de tjänster som ingår i vår invändiga städning:

  1. Rengöring av säten: Vi rengör alla typer av fläckar och smuts på sätena för att ge dem ett nytt utseende.
  2. Dammsugning: En av de mest effektiva metoderna för att rengöra din bil invändigt är tryckluftsrengöring, denna metod används för att rengöra paneler, mittkonsoler och dörrfack. Tryckluften blåser bort damm och smuts från svåråtkomliga ställen, vilket ger en djupgående rengöring som är svår att uppnå med traditionella metoder. Sedan dammsuger vi hela bilen, inklusive golvmattor och bagageutrymme, för att ta bort smutspartiklar och damm.
  3. Rengöring av paneler och pedaler: Vi rengör dammiga paneler och leriga pedaler för att förbättra bilens inre utseende och körglädje.
  4. Mattor: Vi utför också en noggrann rengöring av mattor och bagageutrymme. Detta inkluderar dammsugning för att ta bort löst liggande smuts och fläckborttagning för att ta bort envisa fläckar.
  5. Desinfektion: Vi desinficerar alla ytor för att göra bilen fri från bakterier och virus.
  6. Fönsterputs: Fönstren i din bil är också viktiga för din säkerhet och körglädje. Därför ingår fönsterputs i våra rengöringstjänster. Vi ser till att dina fönster är kristallklara och fria från smuts och fläckar.

Genom att göra en invändigstädning minst fyra gånger per år – som en del av sommar, höst, vinter och vår-rekond – kan du hålla din bil ren, fräsch och trevlig att köra.

B. INVÄNDIG REKNOND/ KLÄDSELTVÄTT

Klädseltvätt i en bil är en grundlig rengöringsprocess som syftar till att ta bort smuts, fläckar och obehagliga lukter från bilens inre klädsel. Här är en steg-för-steg beskrivning av processen:

Förbehandling: Först behandlas eventuella fläckar på klädseln med ett speciellt fläckborttagningsmedel. Detta hjälper till att lösa upp fläckarna och gör det lättare att ta bort dem i de senare stegen.

Dammsugning: Sedan dammsugs hela bilen, inklusive säten, golvmattor och bagageutrymme. Detta tar bort löst liggande smuts och damm och förbereder klädseln för nästa steg.

Djuprengöring: Efter dammsugningen utförs en djuprengöring av klädseln med hjälp speciella maskiner och miljövänliga kemikalier i vår rengöringsprocess. Dessa är mycket effektiva mot smuts och fläckar, samtidigt som de är skonsamma mot miljön. Så du kan vara säker på att din bil inte bara blir ren och fräsch, utan att du också bidrar till en bättre miljö. Denna maskin sprutar ut en blandning av vatten och rengöringsmedel på klädseln och suger sedan upp det igen. Detta tar bort djupt sittande smuts och fläckar och lämnar klädseln ren och fräsch.

Torkning: Slutligen torkas klädseln noggrant för att förhindra mögel och dålig lukt. Detta kan göras antingen med hjälp av en speciell värme flackt i bilen, det tar minst 12 timmer tills bilen blir torr.

Genom att regelbundet utföra en klädseltvätt kan du hålla din bil ren, fräsch och trevlig att köra. Det bidrar också till att förlänga livslängden på klädseln och behålla bilens värde.

TYGKLÄDSEL

I bilar kan vara särskilt svåra att hålla rena. De kan lätt bli fläckiga och smutsiga från dagligt bruk. När det gäller fläckar på tygklädsel, kan det vara frestande att ta saken i egna händer och använda fläckborttagningsmedel. Men detta kan ofta leda till att fläcken bara sprider ut sig och blir ännu svårare att ta bort. Vi har hat många kunder som ville göra bilen ren men tyvärr blev det värre.

Det är här vi kommer in. Vi är specialister på klädseltvätt och invändig rengöring för alla sorters klädsel och bilar. Vi har rätt verktyg och tekniker för att effektivt ta bort fläckar utan att skada tyget eller sprida fläcken. Vi använder professionella metoder och produkter som är skonsamma mot tyget men tuffa mot smuts och fläckar.

Så i stället för att riskera att förvärra problemet med fläckar på din bilklädsel, låt oss ta hand om det. Med vår expertis och erfarenhet kan vi få din bilklädsel att se ut som ny igen.

SKINNKLÄDSEL

Skinnklädsel i bilar ger en känsla av lyx och komfort, men det kräver också särskild vård. Läder är ett levande organiskt material som ändrar utseende över tiden på grund av mekaniskt slitage och förändringar i luftfuktighet och temperatur.

För att hålla lädret i så gott skick som möjligt rekommenderar vi regelbunden lädervård. Denna vård består av rengöring och återfuktning (klädselimpregnering) med speciellt anpassade medel och verktyg.

Detta bör göras minst en gång per år. Rengöring tar bort smuts och fläckar som kan ha ackumulerats på läderytan. Återfuktning hjälper till att återställa lädrets naturliga fuktighet, vilket kan förlänga dess livslängd och förhindra torrsprickor.

Genom att ta hand om din skinnklädsel på detta sätt kan du bevara dess skönhet och komfort, samtidigt som du förlänger dess livslängd.