MOTORTVÄTT

Att bibehålla renligheten i din bils motor och motorrum är av yttersta vikt, eftersom smuts och särskilt vägsalt kan skapa en rad problem och orsaka dålig kontakt i kritiska elektriska komponenter.

När det gäller rengöring av elektronik och elektriska delar krävs försiktighet och erfarenhet. Vi har lång erfarenhet av denna typ av rengöring och använder noggranna metoder för att säkerställa att din motors elektronik förblir intakt och fungerande. Det är viktigt att betona att vi aldrig använder högtryckstvätt för att rengöra motorn, eftersom detta kan skada känsliga elektroniska komponenter och leda till allvarliga problem.

Observera

När vi utför motorrengöring för felsökning är vårt huvudfokus att identifiera och åtgärda det specifika problemet vi letar efter. Vi använder olika typer av rengöringsmedel och tekniker, vilket kan påverka priset. Kostnaden för denna tjänst kan variera beroende på omfattningen av arbetet och de specifika produkter som behövs. Vi strävar alltid efter att erbjuda kostnadseffektiva lösningar samtidigt som vi garanterar högkvalitativt resultat och effektiv felsökning av motorn.