Matrix Black NordicSilox 5D

 

9h keramiskt lackskydd

  • Mycket långvarig effekt – 8 år (eller 24000 mil)
  • Kräver en utbildad fackman för applicering
  • Värmebeständig (700°C)
  • Extrem vattenavvisning (120° kontaktvinkel)

Matrix Black NordicSilox 5D är ett 9h keramiskt lackskydd med en 8-års eller 24000 mils beständighet, extrem vattenavvisning med en 120° kontaktvinkel och 700°C värmebeständighet. Denna produkt kräver en utbildad fackman för applicering.

MATRIX NORDICSILOX

är ett keramiska lackskydd som utvecklats med hjälp av den absolut senaste teknologin. Produkten möjliggör att hålla din bil i nyskick längre, då den förbättrar varje detalj i lacken, allt ifrån ett ökat färgdjup till en fantastisk glans och lyster.

Speciellt framtagen och noggrant testad av kemister med expertkunskap, möter produkten kraven som ställs av såväl erfarna rekonditioneringsproffs som fordonsentusiaster.

MATRIX keramiska lackskydd levererar oöverträffat resultat. Med upp till 8 års beständighet är det inget annat keramiskt lackskydd som kan svara upp när det gäller prestanda.

MATRIX keramiska lackskydd ger ett skydd mot väder och vind, avnötning, temperatur, kemikalier och föroreningar genom att kraftigt binda mot ytan vilket förhindrar att det smälter, krackelerar eller försvinner.