GLASFÖRSEGLING/ SKYDD

Vi tar lika väl hand om bilens rutor som vi gör med lacken. Genom noggrann rengöring och ibland polering, använder vi Rallyes glasbehandling, som består av marknadens främsta produkter för ändamålet. Det är något vi starkt rekommenderar! Med denna behandling behöver du knappt använda vindrutetorkarna ens under regniga förhållanden. Dessutom, när mörkret faller i samma väder, får du bästa möjliga sikt. Det gör behandlingen till en ren säkerhetsåtgärd för både dig och din familj.

Förutom att öka säkerheten blir vindrutan enklare att rengöra, spolarvätskeförbrukningen minskar och det blir lättare att skrapa bort snö och is på vintern.

HÅLBARHET

När det kommer till hållbarhet beror effekterna på hur väl behandlingen respekteras. Vi ger alltid utförlig information om hur du bäst vårdar behandlingen. Torkarbladen bör inte användas i onödan, men detta blir snabbt en vana när du kör med en behandlad ruta. Vid normalt slitage varar de vattenavvisande effekterna vanligtvis i 6-9 månader, medan skyddseffekterna från det första lagret håller i 12-18 månader.

BEHANDLAT GLAS

Med ett behandlat glas minskar reflexerna vid mörkerkörning med 35%. Obehandlat glas är oftast ojämnt och reflekterar ljuset på ett sätt som kan orsaka bländande reflexer vid mörkerkörning. Genom att behandla rutan minskar antalet reflexer, vilket gör mörkerkörning betydligt mer behaglig och säker.

varför glasförsegling

  • Vattenavvisande yta
  • Bättre sikt i mörker & säkrare färd
  • Lättare att tvätta
  • Tåligare mot stenskott och slitage
  • Mindre användning av spolarvätska och torkarblad
  • Förseglingen är även beständig mot UV strålning