Polering & vaxning

A. Utvändig rengöring inkl. avfettning två steg (kall & grov), rengöring av fälgar, spolning av hjulhus, schamponering, Asfalt och flyg-rost borttagning, djup rengöring av lacken samt rengöring av dörrgångar & avtorkning.

B. Polering och vaxning samt vaxning av dörrgångarna.

C. Vi fyller på mindre stenskott i lacken (Du ska köpa passande lackstift och lämna den i bilen. Fråga oss vi hjälper till hur hittar man rätt. Pristillägg fr. 200 kr.)

D. Invändig städning, dammsugning av kupén, Rengöring av mattor, dammsugning av bagageutrymme, Rengöring av paneler och mattor samt fönsterputs. 

E. Glasförsegling ”framrutan” (https://rallye.se/glas/)

Paketpris: 1800 kr. Du sparar 1100 kr.

Höstrekond

A. Utvändig handtvätt: Utvändig rengöring inkl. avfettning två steg (kall & grov), rengöring av fälgar, spolning av hjulhus, schamponering, rengöring av dörrgångar & avtorkning.

B. Invändig-rekonditionering: Dammsugning av kupén, Rengöring av mattor, Dammsugning av bagageutrymme, Rengöring av paneler mittkonsoler och mattor, Fönsterputs, Rengöring av dörrfack och Tryckluft användning för svåråtkomliga detaljer med dammsugaren

C. Motortvätt: Det är mycket viktigt att hålla motor och motorrum på din bil hyfsat rena, då smuts och framförallt vägsalt kan ställa till med mycket problem och dålig kontakt i kritiska elektriska detaljer.När det gäller elektronik och elektriska komponenter gäller varsamhet och en viss erfarenhet vid denna typ av åtgärd. Vi har bra erfarenhet av sådana typ av tvätt. Vi använder aldrig högtrycks vatten för att tvätta motorn samt använder vi speciell avfettning och rengöringsmedel för motortvätten.

D. Glasförsegling ”framrutan”: https://rallye.se/glas/ 

Paketpris: 1100 kr du sparar 550 kr.

Laddar…

Observera!

  • För alla lackbehandlingar bilen lämnas dag 1 innan kl. 09.00 och hämtas dag 2 efter kl. 13.00
  • Om man har djurpäls i bilen, debiterar vi en extra avgift från 150 kr.
  • För SUV bilar och stora kombibilar (7-sits), debiterar vi 400 kr. extra vardera alternativ.
  • För minibuss och pickup debiterar vi 800 kr. extra vardera alternativ.
  • Det är okej att lämna bilen dagen innan, eller tidigast 06.50 samma dag.
  • För mer information och övriga funderingar ring eller skicka mejl/ sms.

bokning online eller 013 – 14 46 20