Varför bilvård?

Det finns många knep som du som bilägare kan ta till för att förlänga fordonets livslängd. Ett av dem är att vårda bilen på rätt sätt. Kontinuerlig interiör- och exteriörvård hjälper dig att hålla bilen i gott skick och bevara dess andrahandsvärde. Förr eller senare kan det bli aktuellt att sälja din bil eller lämna tillbaka den till leasingföretaget.

För att vården ska ge önskat resultat krävs det kunskap om ditt fordon och dess unika behov. Till exempel kräver underhållet för en begagnad bil helt andra åtgärder än för en ny bil. När du lämnar in din bil hos RALLYE ser vi till att först föreslå och sedan genomföra de lämpliga åtgärderna som vi kommer överens om.

varför rallye bilvård?

Med stor sannolikhet har du kommit hit på rekommendation, och på detta sätt strävar vi efter att fortsätta vår verksamhet. Med en djup passion för bilar värdesätter vi det hantverksmässiga arbetet som krävs för att uppnå en högkvalitativ standard i de behandlingar och arbeten vi utför. Sedan vår grundande år 1960 har kvalitet, kompetens och kundservice varit våra ledord. Våra många återkommande kunder vet att de kan lita på oss som företag.

Vi är ett företag att lita på.